luni, 5 ianuarie 2009

Costel Busuioc canta colinde din temnitele comuniste

Costel Busuioc a revenit în România, pentru primul său turneu de colinde. Tenorul bănăţean şi-a început periplul cu un concert la Timişoara, în faţa unei săli arhipline.
Acompaniat de orchestra de la Teatrul Liric şi filarmonica din Craiova, dirijat de maestrul Marius Cristescu, Busuioc i-a încântat pe timişoreni cu colindele sale. Din repertoriul său nu au lipsit nici colindele compuse în închisorile comuniste.

Sursa: Click

10 comentarii:

Anonim spunea...

Bună ziua,

Avem marea rugăminte dacă se poate, să ne puneţi la dispoziţie o adresă poştală a d-nei. Daniela Busuioc în vederea expedierii de cărţi publicate de către Editura Christiana din Bucureşti.

Ar fi o mare bucurie, dacă ne-aţi putea ajuta.

Cu stimă,
Gabriela Moldoveanu,
consilier editorial
Editura Christiana

muzica spunea...

Co ocazia sf. Constantin si Elena iti doresc succes in munca si in viata. LA MULTI ANI !

Anonim spunea...

Cde mai stiti de Costel Busuioc???

Anonim spunea...

Am dori sa stim mai multe despre evolutia lui Costel Busuioc.

Unknown spunea...

TM:Tot ce stiu de ultima oara este ca ultimul concert allui Costel din 2009 s-a anulat in tara din lipsa de spectatori,in afara de cel de la Timisoara,si ca si-a reziliat contractul cu Sonny,nu mai sta in Ghilad,au inchiriat un apartament in Timisoara ca si-a dat copiii la Liceul de muzica de aici.Cam atit.

Anonim spunea...

Costel Busuioc,stdiaza si va debuta cu Traviata.cinta foarte frumos.

Anonim spunea...

Maria nu cunosti adevarul despre Costel Busuioc .in anul 2009 a avut un concert anulat ,dar a avut 13 in mari orase din tara .eu personal am fost cu familia la cel din Bucuresti pe 20 decembrie 2009 A avut lansarea a doua cd-uri in 2010 urmate de doua concerte de promovare :unul la Targu mures si unul la Timisoara .La data de 19noiembrie a avut un recital (am fost si eu prezenta) la targul de carte Gaudeamus din bucuresti .A fost invitat cu un recital cu ocazia anului nou la BALUL OPEREI din Bucuresti.PE DATA DE 3 DECEMBRIE A LUAT UN PREMIU LA mADRID LA gALA INTERNATIONALA A CELEBRITATILOR .La data de 9,10 ianuarie a fost invitatul special al Filarmonicii din Craiova .Amai avut concert la resita cu ocazia zilei de 8 martie tot anul acesta , mai mentionez 25 de concerte in bisericile din vest cu ocazia craciunului .Activitatea lui Costel Busuioc a fost foarte bogata si este caci studiaza foarte mult muzica clasica .Mai mentionez ca a lansat pana in prezent 6 C.D.-URI ,Euam reusit sa am patru ,unul cu autograf ,mai am si cartea biografica (tot cu autograf) am fost si la lansarea ei la Bucuresti .Stimata Maria despre activitatea lui Costel Busuioc sunt multe de scris de exemplu la televiziune pe 24 decembrie 2010 a fost la Maruta cu toata familia ,ultima aparitie pe care am vazut-o a fost pe 27 februarie la Confidential 2011.Mult succes a avut la Timisoara cand la 7 martie a cantat pentru mamele cu copilasi mai speciali ...

Anonim spunea...

Stimata Maria , am gresit data de participare a lui Costel Busuioc la Maruta cu toata familia nu a fost pe 24 dec.,a fost chiar in ziua de craciun 2010.Doresc sa complectez seria concertelor Acasa de Craciun s-a terminat la 23 decembrie la Craiova 2009,concertul a fost televizat si transmis in direct la T,V.R.3Cu bine ...o persoana care este la curent macar partial cu activitatea sa din tara .

Cellgsm spunea...

Canta foarte frumos.

Anonim spunea...

What a data of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity
concerning unpredicted emotions.

Also visit my web blog - flying airplane games